Т: +389 2 5110 347

United KingdomGreat Britain  Macedonia

SKR500

skr500

Уникатниот и ексклузивен SONNENKRAFT SKR500 колектор има ефикасност од  82%,  што го прави еден од колекторите со најдобри перформанси на пазарот. Ги комбинира најновата технологија со утврденото know-how. SKR500 е првиот колектор со стаклен дизајн без рамка и лесен монтажен систем обезбедувајќи едноставна и брза инсталација со само една стандардна алатка.
 
ГОЛЕМА ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Дизајнот на колекторот овозможува голема флексибилност во конфигурирање на колекторското поле и е хидраулично поврзан.
 
ПОМАЛКУ ПОТРЕБЕН АЛАТ

Сите главни апликации можат да се монтираат на SKR500 со многу малку алат.
Ние го нарекуваме тоа  “Plug & Flow".
 
ДИЗАЈН БЕЗ РАМКА И МНОГУ МОЖНОСТИ ЗА МОНТАЖА

Рамниот колектор без рамка изгледа одлично во сите инсталациони варијанти.  
SKR500 има најширок спектар на монтажни системи од сите SONNENKRAFT колектори.

Видео

врати се горе