Т: +389 2 5110 347

United KingdomGreat Britain  Macedonia

Како функционира?

Решенијата за санитарна топла вода од SONNENKRAFT ја користат енергијата од сонцето за да ја загреат потребната санитарна топла вода, на пример во кујната или во бањата.

Сонцето ја загрева течноста во соларните панели на покривот. Топлината од соларната течност се пренесува на водата во резервоарот за топла вода и на тој начин се добива санитарна топла вода.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ